Posted on Leave a comment

Anëtarët e Telegramit në rritje:

telegram-channel-member

Anëtarët e Telegramit në rritje:
Në këtë post, përvoja e grupeve të ndryshme ndahet me ju. Kështu që përpiquni të bëni atë kudo që të përputhet me grupin tuaj.

Në fillim mund të blini Anëtarët nga Salvanik

Zgjidhni emrin, imazhin dhe slloganin e duhur për grupin
Mos e nënvlerësoni emrin dhe imazhin e grupit tuaj.
Gjëja e parë dhe më e rëndësishme që duhet parë kur bashkohet me grupin është ikona ose imazhi i grupit, emri i grupit, përshkrimi i grupit dhe nëse lidhja është shpallur.
Zgjedhja e emrit dhe imazhit, qëllimi i grupit, dhe shkalla e seriozitetit dhe profesionalizmit që keni në biznes.
Zgjidhni një imazh të qartë dhe të dallueshëm që përfaqëson përmbajtjen dhe qëllimin e grupit tuaj. Nëse ka një logo, vendoseni në imazhin e grupit.
Grupi, pa imazhin dhe emrin tërheqës, shkakton një ndjenjë të menaxhimit të dobët dhe njohurive të ulëta teknike për përdoruesit, por Zgjedhja e imazhit dhe titullit të përsosur, tërheq audiencën ndjenjën profesionale dhe seriozitetin e grupit.
Mos e zmadhoni përshkrimin e grupit tuaj.
Në përshkrimin e grupit, shkruani një përshkrim të shkurtër dhe interesant të grupit dhe i referoheni lidhjes së grupit tuaj.
Nëse nuk shkruani asgjë në seksionin e përshkrimit të grupit, lidhja juaj e ftesës së grupit do të shfaqet në formën e një grupi të pakuptimtë të karaktereve.

Telegram Members & Instagram Followers: Add Mmembers

Telegram Members & Instagram Followers: Add Mmembers

Telegram Members & Instagram Followers: Add Mmembers

Prodhimi i përmbajtjes tërheqëse për grupin:
Përmbajtja e fuqishme është çelësi i suksesit tuaj. Përmbajtja ka për qëllim të jetë një mesazh i prekshëm që është në formën e tekstit, imazhit, videos, tekstit me lidhje, që duken dhe në koncept, të forta dhe të pasura dhe të merrni ndihmë nga dizajnerët grafikë.

Shmangni vendosjen e posteve dhe mesazheve të padëshiruara dhe biseda të panevojshme në grup:
Një numër i madh mesazhi janë të bezdisshëm për kontaktet dhe vetëm rrisin madhësinë e grupit. Vetëm përpiquni të dërgoni një mesazh në përputhje me qëllimet tuaja të biznesit. Lejoni të ndryshoni qëllimet tuaja në grup.
Mos lejoni që anëtarët të shkatërrojnë qëllimin e grupit duke dërguar mesazhe mashtruese dhe duke promovuar bizneset e paautorizuara dhe duke biseduar. Është më mirë të përdorësh robotë menaxhues për të kontrolluar mesazhet bazuar në komentet dhe politikat e grupit tënd.
Mesazhet e palidhura në grupe serioze bëjnë që anëtarët e grupit të bien.

Related Post  Telegramien jäsenten lisääminen

Krijo një shumëllojshmëri eksitim:
Mbajtja e turneut në grup dhe dhënia e një shpërblimi do të rrisë entuziazmin e anëtarëve.

Përdorni robotët për të kontrolluar numrin e anëtarëve:
Robotë të tillë nuk u lejojnë anëtarëve të dërgojnë mesazhe në grup Përderisa anëtarët i shtojnë disa njerëz grupit.Nëse përmbajtja e grupit tuaj është funksionale dhe atraktive, anëtarët do t’i shtohen grupit tuaj.Por nuk vendosni numrin e anëtarëve të detyrueshëm të lartë kështu që të gjithë mund ta bëjnë atë lehtë. Zakonisht shtimi i 2 ose 3 anëtarëve është një numër i arsyeshëm.

Disa pika shumë të rëndësishme:

Nganjëherë njerëzit do t’i lidhin grupet e tyre me grupe të tjera pa leje admin. Edhe pse mund të shtoni disa anëtarë të grupit tuaj, leja e menaxherit të grupit duhet të jetë prioritet. Mos e promovoni grupin tuaj në grupe të tjera.
Blini anëtarët e grupit të vërtetë dhe offline. Vetëm përdorni faqet me reputacion të tillë si SALVANIK për të blerë Anëtarët për Kanalin tuaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.