Posted on Leave a comment

Bleni anëtarët e Telegramit

telegram-channel-member

Pesë mënyra për të rritur anëtarët e kanalit Telegram

Rëndësia e kanalit Telegram po rritet dita ditës. Krijimi dhe fillimi i një Telegram Channel këto ditë është një hap i pashmangshëm për çdo veprimtari ekonomike, sociale, politike dhe afariste.
Thingdo gjë që kërkon informimin e audiencës ka nevojë për një kanal Telegram. Në artikullin vijues, unë do të përpiqem t’ju ofroj disa zgjidhje praktike për të rritur numrin e anëtarëve të kanalit Telegram.

Rëndësia e Telegram është dëshmuar të jetë një mjet efektiv në marketing dixhital. Parashikimi i rezultateve të zgjedhjeve që përdorimi i të dhënave në kanalet Telegram nga inteligjenca artificiale në sfidat Telegram është një argument i besueshëm për përdorimin e gjerë të Telegram.

Për më tepër, statistikat e marra nga burime të ndryshme dëshmojnë për vëllimin e lartë të përdorimit të audiencës profesionale të Telegram.

Ndër veçoritë e ndryshme të Telegram, kanalet Telegram kanë një rëndësi të veçantë. Duke përdorur kanalin Telegram, kostoja e fillimit të një media dixhitale, për çdo person ose organizatë, ka arritur në zero.
Kjo ka bërë pozicionin dhe rëndësinë e përmbajtjes si forca lëvizëse prapa mediave Telegram, më shumë dhe më mirë se kurrë më parë.

Rritni anëtarët e Kanalit Telegram

Pavarësisht nëse jeni një menaxher i marketingut, menaxher PR ose menaxher i mediave sociale të një biznesi të vogël, të mesëm ose të madh, ose një sipërmarrës që ka ngritur biznesin tuaj fillestar, Strategjitë që keni për rritjen e numrit të anëtarëve të kanalit Telegram janë të ngjashme.

Për të kuptuar më mirë llojet e zgjidhjeve në dispozicion, ne ndajmë strategjitë për të rritur anëtarët e kanalit Telegram në dy kategori kryesore: “Solutions Inbound” dhe “Solutions Extroverted”.

Zgjidhjet hyrëse, ato strategji që përmirësojnë markën tuaj dhe vlerën e perceptuar të kanalit tuaj, tërheqin audiencën për ju.

Në të kundërt, zgjidhjet ekstroverte janë përdorimi i kapacitetit të jashtëm për të rritur anëtarët e kanalit tuaj. Në vazhdim, do të përpiqem të shpjegoj metodat që klasifikohen në secilën nga këto dy strategji me shembuj praktikë.

Related Post  telegram member occupy

Zgjidhje hyrëse për rritjen e anëtarëve të Kanalit Telegram

1- Zgjidhni emrin dhe adresën e duhur për kanalin tuaj.
Si çdo fushatë marketingu në epokën dixhitale, ju duhet të dini se kush është audienca juaj ideale e kanalit. Dizenjoni artikull të dobishëm dhe njihni audiencën tuaj. Ju gjithashtu duhet të dini se çfarë po kërkon kanali juaj. Këto dy hapa të parë do t’ju ndihmojnë të zgjidhni idenë më të mirë për emrin e kanalit, si dhe adresën tuaj të kanalit.

2- Përdorni një logo të pronarit

Identiteti vizual i unifikuar, i qëndrueshëm dhe i përsëritur ndihmon për të mbajtur imazhin e markës tuaj në mendjen e audiencës tuaj. Përdorni logon si imazhin tuaj të profilit të Kanalit Telegram dhe përpiquni të aplikoni logon tuaj për të gjitha imazhet dhe videot që prodhoni. Në këtë mënyrë, kur përmbajtja juaj publikohet në kanale dhe grupe, marka e kanalit tuaj bëhet më e famshme.

3. Shkruani një përshkrim të shkurtër, të dobishëm dhe ilustrues të kanalit

Nëse audienca ishte e kënaqur me përmbajtjen e kanalit tuaj, vendi i parë do të shkojë është pjesa e përshkrimit të kanalit tuaj. Mundohuni të shfrytëzoni sa më shumë hapësirën tuaj të kufizuar dhe prezantoni kanalin tuaj për pak kohë dhe dobishëm. Për ta bërë këtë, shkoni në seksionin e profilit të kanalit si imazhi më poshtë dhe klikoni në butonin Ndrysho.

4- Prodhoni dhe publikoni përmbajtje me cilësi të lartë

Strategjia më e rëndësishme në marketing Telegram është prodhimi dhe shpërndarja e përmbajtjes.
Puna juaj më e rëndësishme si menaxher i kanalit është të prodhoni përmbajtje që tërheq audiencën tuaj dhe t’i bëni ata të ndajnë përmbajtjen tuaj me kanale dhe grupe të tjera, duke tërhequr kështu më shumë audiencë në kanalin tuaj.


Publikimi pa kohën e duhur bën perceptimin e audiencës për qëllimin dhe ndryshimin programatik të mediave tuaja dhe neglizhencën për t’u ndjekur.

Zgjidhje ekstravagante për të rritur anëtarët e Kanalit Telegram

5- Reklamimi në kanalet Telegram

Related Post  გაზრდის ტელეგრამის წევრებს

Ju mund të reklamoni në kanalet e mëdha dhe të njohura të Telegram.
Në këtë mënyrë, ju mund të publikoni tekstin tuaj dhe të postoni në kanalet Telegram dhe të paguani numrin e klikimeve në lidhjen poshtë reklamave tuaja.

Kostot e reklamimit ndryshojnë në kanalet e mëdha të Telegram dhe ju duhet të hiqni dorë nga menaxherët e kanalit.
Mimi i reklamimit në varësi të veprimtarisë së kanaleve në të cilat dëshironi reklamën dhe publikoni përmbajtjen tuaj. Për të përdorur këtë qasje, duhet të pyesni menaxherët e kanaleve Telegram.

Bleni anëtarët e Telegram

Bleni anëtarë të rinj dhe shtojini ato në kanalin tuaj
Ju lehtë mund të gjeni shumë faqe interneti që ju ofrojnë shërbime Telegram thjesht duke kërkuar në internet. Mund të shtoni deri në 1000 anëtarë offline në kanalin tuaj për rreth 5 $.
 Nëse dëshironi të blini anëtarët e Telegram, kontaktoni me ne.

 

Anëtarët e Telegramit në rritje:
Në këtë post, përvoja e grupeve të ndryshme ndahet me ju. Kështu që përpiquni të bëni atë kudo që të përputhet me grupin tuaj.

Në fillim mund të blini Anëtarët nga Salvanik

Zgjidhni emrin, imazhin dhe slloganin e duhur për grupin
Mos e nënvlerësoni emrin dhe imazhin e grupit tuaj.
Gjëja e parë dhe më e rëndësishme që duhet parë kur bashkohet me grupin është ikona ose imazhi i grupit, emri i grupit, përshkrimi i grupit dhe nëse lidhja është shpallur.
Zgjedhja e emrit dhe imazhit, qëllimi i grupit, dhe shkalla e seriozitetit dhe profesionalizmit që keni në biznes.
Zgjidhni një imazh të qartë dhe të dallueshëm që përfaqëson përmbajtjen dhe qëllimin e grupit tuaj. Nëse ka një logo, vendoseni në imazhin e grupit.
Grupi, pa imazhin dhe emrin tërheqës, shkakton një ndjenjë të menaxhimit të dobët dhe njohurive të ulëta teknike për përdoruesit, por Zgjedhja e imazhit dhe titullit të përsosur, tërheq audiencën ndjenjën profesionale dhe seriozitetin e grupit.
Mos e zmadhoni përshkrimin e grupit tuaj.
Në përshkrimin e grupit, shkruani një përshkrim të shkurtër dhe interesant të grupit dhe i referoheni lidhjes së grupit tuaj.
Nëse nuk shkruani asgjë në seksionin e përshkrimit të grupit, lidhja juaj e ftesës së grupit do të shfaqet në formën e një grupi të pakuptimtë të karaktereve.

Related Post  Telegramien jäsenten lisääminen

Telegram Add members

Prodhimi i përmbajtjes tërheqëse për grupin:
Përmbajtja e fuqishme është çelësi i suksesit tuaj. Përmbajtja ka për qëllim të jetë një mesazh i prekshëm që është në formën e tekstit, imazhit, videos, tekstit me lidhje, që duken dhe në koncept, të forta dhe të pasura dhe të merrni ndihmë nga dizajnerët grafikë.

Shmangni vendosjen e posteve dhe mesazheve të padëshiruara dhe biseda të panevojshme në grup:
Një numër i madh mesazhi janë të bezdisshëm për kontaktet dhe vetëm rrisin madhësinë e grupit. Vetëm përpiquni të dërgoni një mesazh në përputhje me qëllimet tuaja të biznesit. Lejoni të ndryshoni qëllimet tuaja në grup.
Mos lejoni që anëtarët të shkatërrojnë qëllimin e grupit duke dërguar mesazhe mashtruese dhe duke promovuar bizneset e paautorizuara dhe duke biseduar. Është më mirë të përdorësh robotë menaxhues për të kontrolluar mesazhet bazuar në komentet dhe politikat e grupit tënd.
Mesazhet e palidhura në grupe serioze bëjnë që anëtarët e grupit të bien.

Krijo një shumëllojshmëri eksitim:
Mbajtja e turneut në grup dhe dhënia e një shpërblimi do të rrisë entuziazmin e anëtarëve.

Përdorni robotët për të kontrolluar numrin e anëtarëve:
Robotë të tillë nuk u lejojnë anëtarëve të dërgojnë mesazhe në grup Përderisa anëtarët i shtojnë disa njerëz grupit.Nëse përmbajtja e grupit tuaj është funksionale dhe atraktive, anëtarët do t’i shtohen grupit tuaj.Por nuk vendosni numrin e anëtarëve të detyrueshëm të lartë kështu që të gjithë mund ta bëjnë atë lehtë. Zakonisht shtimi i 2 ose 3 anëtarëve është një numër i arsyeshëm.

Disa pika shumë të rëndësishme:

Nganjëherë njerëzit do t’i lidhin grupet e tyre me grupe të tjera pa leje admin. Edhe pse mund të shtoni disa anëtarë të grupit tuaj, leja e menaxherit të grupit duhet të jetë prioritet. Mos e promovoni grupin tuaj në grupe të tjera.
Blini anëtarët e grupit të vërtetë dhe offline. Vetëm përdorni faqet me reputacion të tillë si SALVANIK për të blerë Anëtarët për Kanalin tuaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.