Posted on Leave a comment

Creșterea numărului de telegrame

telegram-channel-member

Creșterea numărului de telegrame

În acest post, experiența sau grupurile diferite sunt împărtășite cu dvs. Încercați să o faceți oriunde se potrivește cu grupul dvs.

La început puteți cumpăra membri din Salvanik

Alegeți numele, imaginea și sloganul potrivite pentru grup
Nu subestimați numele și imaginea grupului dvs.
Primul și cel mai important lucru la aderarea la grup este reprezentat de pictograma sau imaginea grupului, numele grupului, descrierea grupului și dacă link-ul a fost anunțat.
Alegerea numelui și a imaginii seriozității și profesionalismului pe care îl aveți în afacere.
Alegeți o imagine clară și distinctivă care să reprezinte conținutul și scopul grupului dvs. Dacă există un logo, plasați-l în imaginea grupului.
Grupul, fără imaginea și numele atrăgător, induce imaginea și titlul sărac, atrage publicul și seriozitatea grupului.
Nu măriți descrierea grupului.
În descrierea grupului, scrieți o scrisoare și o descriere fascinantă a grupului și faceți referire la legătura grupului dvs.
Dacă nu scrieți nimic în secțiunea de descriere a grupului, link-ul dvs. de invitație de grup va fi afișat sub forma unui set de caractere fără sens.

Telegram Members & Instagram Followers: Add Mmembers

Telegram Members & Instagram Followers: Add Mmembers

Telegram Members & Instagram Followers: Add Mmembers

Producerea de conținut atractiv pentru bandă:
Conținutul puternic este cheia pentru success.Content este menit să fie un mesaj tangibil, care este sub formă de text, imagine, video, text cu link-uri, care în aparență și în concept, puternic și bogat și obțineți ajutor de graphic designeri.

Evitați plasarea posturilor și mesajelor nedorite și chat-urile inutile în grup:
Un număr mare de mesaje reprezintă o modalitate importantă de a intra în legătură cu obiectivele dvs. de afaceri.Legitimizați obiectivele grupului.
Nu permiteți membrilor să perturbe mesajele și să promoveze afaceri neautorizate și să vorbească. Este cel mai bine să folosiți roboți de management pentru a controla mesajele pe baza comentariilor și politicilor grupului dvs.
Mesajele care nu au legătură cu grupurile serioase fac ca membrii grupului să renunțe.

Related Post  Reklaami vahetust telegrammis

Creați o varietate de emoții:
Ținând turneul în grup și oferind un bonus va crește entuziasmul membrilor.

Utilizați roboții pentru a controla numărul de membri:
Astfel de roboți nu permit membrilor să trimită mesaje grupului. Ca membru al grupului, puteți adăuga membri în grupul dvs. astfel încât toată lumea să o poată face cu ușurință. De obicei, adăugarea a 2 sau 3 membri este un număr rezonabil.

Unele puncte foarte importante:

Uneori, oamenii vor lega grupurile lor de la alte grupuri fara admin permission.Although puteți adăuga unii membri ai grupului, permisiunea managerului grupului trebuie să fie prioritized.Do nu Promovează grupul în alte grupuri excepția cazului în care managerul grupului a permis.
Achiziționați membrii trupei reale și offline. Folosiți site-uri de renume cum ar fi SALVANIK pentru a cumpăra membri pentru canalul dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.